Brod: Dervenćani ukrali kravu

Policijski službenici Policijske stanice Brod juče su uhapsili lice D.T., a policijski službenici Policijske stanice Derventa uhapsili P.S. i A.S., svi sa područja opštine Derventa.

Kako je saopštila PU Doboj, oni su uhapšeni zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo krađa. 

Nakon što je oštećeni M.C. prijavio da mu je ukradena krava sa njive u mjestu Gornja Barica, opština Brod, policijski službenici Polcicijske stanice Brod izašli su na lice mjesta gdje su zatekli D.T., za kojeg je kriminalističkom obradom utvrđeno da se sa P.S. i A.S. dovezao putničkim vozilom te da je D.T. ukrao kravu i svezao je za drvo u obližnjoj šumi.

Nakon što je oštećeni zajedno sa rodbinom i mještanima otišao u potragu, u blizini njive zatekli su D.T., dok su se druga dva izvršioca vozilom udaljili u nepoznatom pravcu. Krava krava pronađena je u jutarnjim časovima 18.maja godine u obližnjoj šumi i vraćena je vlasniku. 

Nad navedenim licima je izvršena kriminalistička obrada. Po dokumentovanju protiv D.T., A.S. i P.S. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krađa.

I.M.

Tagovi: