Šamčanima prvo mjesto na Sportskim susretima radnika ''Elektro Doboja'' (FOTO)

Ekipa Radne jednice ''Elektro Doboja'' iz Šamca proglašena je za ukupnog pobjednika Sportskih susreta radnika ''Elektro Doboja'', na kojima je danas u Sportsko-rekreativnom centru ''Riječani Gornji'' kod Modriče učestvovalo 350 radnika.

Drugo i treće mjesto u generalnom plasmanu susreta, održanih u šest sportskih disciplina, osvojile su ekipe radnih jedinica iz Doboja i Modriče. 

Organizator 25. Sportskih susreta je Sindikalna organizacija "Elektro Doboja", čiji je predsjednik Obrad Simić uručio pehare i nagrade najbolje plasiranim ekipama, te novčanu nagradu pobjedniku u penjanju na elektro stub Danijelu Galiću iz Šamaca. 

Simić je rekao Srni da su održana takmičenja u malom fudbalu, navlačenju konopca i penjanju uz stub u muškoj konkureniciji, te stonom-tenisu, pikadu i streljaštvu u muškoj i ženskoj konkurenciji. 

Na susretima su učestvovali radnici Stručne službe Zavisnog preduzeća "Elektro Doboj" i Radnih jedinica u Doboju, Derventi, Tesliću, Brodu, Šamcu i Modriči



"Sindikalna organizacija `Elektro Doboja` jednom godišnje organizuje druženje i sportsko takmičenje radnika svih organizacionih jedinica ovog preduzeća s ciljem njihovog međusobnog upoznavanja i zbližavanja", objasnio je Simić. 

On je najavio da će 25. Sportski susreti radnika Elektroprivrede Repbulike Srpske ove godine biti održani u Tesliću od 22. do 25 juna



Direktor "Elektro Doboja" Milenko Cvijanović rekao je da ovo preduzeće ima 415 radnika, te da rukovodstvo podržava Sportske susrete radnika koji su u prvom kvartalu ove godine proglašeni najuspješnijima u sistemu elektrodistributivnih preduzeća Elektroprivrede Republike Srpske. 

Tagovi: