Isključenja struje za sljedeću sedmicu

Preduzeće ’’Elektro Doboj’’, Radna jedinica Derventa, naredne sedmice radiće na elektro – mreži u Derventi zbog čega će dolaziti do povremenih nestanaka struje.

Od utorka 24. aprila, do četvrtka, 26. aprila, struje će nestajati u pediopsu od 8.30 do 14 časova u naseljima Žirovina i Polje – dio kupaca iz pomenutih naselja sa lijeve strane magistralnog puta Derventa-Brod koji se napajaju sa trafo stanice Polje benzinska pumpa.

„U naznačenom vremenskonm periodu doći će do kraćih prekida u napajanju el. energijom jer se radi o pojedinačnim isključenjima kupaca prilikom sanacije priključka“, saopšteno je iz preduzeća.

Zbog nastavka radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže i priključaka, od ponedjeljka, 23. aprila, do petka, 27. aprila, struje će nestajati u naseljima Gornja Lupljanica (Malica 3). Selektivana isključena manjeg broja kupaca planirana su u periodu od devet do 14 časova.

Zbog radova na sanaciji elektroenergetskog objekta koja će trajati od ponedjeljka do petka naredne sedmice, od osam do 16 časova, struje neće imati naselja koja se napajaju sa reona Modran: Velika i Mala Sočanica, Gorlja i Donja Lupljanica, Gornji i Donji Cerani, Osinja, Pojezna, Crnča, Mišinci, Dažnica, Vrhovi, Bunar i Velika.

U toku je i ugradnja stubova  radi rekonstrukcije niskonaponske mreže na terenu naselja Bišnja i  Osojci, kod manastira, ali nisu planirana isključenja.

Tagovi: