Igor Žunić na čelu izbornog štaba SNSD u Derventi

Igor Žunić biće na čelu Opštinskog izbornog štaba SNSD u Derventi za predstojeće Opšte izbore, odlučeno je na sjednici Predsjedništa OO SNSD Derventa.

Žunić će, zajedno sa potpredsjednikom štaba Sinišom Jeftićem i sekretarom Slavkom Tomašem, predvoditi tim od 30 članova, koji će u predstojećih šest mjeseci provesti najveći dio izbornih aktivnosti.

"Formiranjem izbornog štaba, zaokružujemo jedan veoma važan dio aktivnosti koje je naš opštinski odbor realizovao u prethodnom periodu i istovremeno započinjemo jednu dinamičniju fazu koja će praktično potrajati do oktobra. Cilj je izborna pobjeda kandidata SNSD-a na svim nivoima, što je od izuzetnog značaja za dalji rast i razvoj Dervente, te nastavak odličnih stranačkih rezultata ostvarenih na prethodnim lokalnim izborima", piše u saopštenju ove stranke.

Na sjednici, kojoj je prisustvovao i predsjednik OO SNSD Milorad Simić, usaglašeni su i koraci koji će se provoditi u narednom periodu, poput formiranja mjesnih izbornih štabova i niz drugih aktivnosti.

Derventa cafe

Tagovi: