Haos u reprezentaciji Belgije, sukob dvojice igrača

Franucuski "L'Ekip" je objavio nevjerovatnu vijest da su se u svlačionici potukli Eden Azar i Jan Vertongen fudbalski reprezentativci Belgije koja je trenutno na Svjetskom prvenstvo u Kataru.

Navodno je kapiten Belgije odbrambenim igračima rekao da su prespori, što je naljutilo Vertongena koji ga je napao. U gužvu su se uključili i Romelu Lukaku i Kevin de Brujne, a stameni napadač je reagovao da ne dođe do eskalacije sukoba.

Belgijanci su zakazali konferenciju za medije za danas od 13 časova na kojoj će govoriti Azar i Vertongen kako bi pokazali da to nije istin te da donesu mir prije odlučujućeg meča u grupi koji je na programu u četvrtak protiv Hrvatske.

Belgijanci su na Mundijal došli kao jedan od favorita iz sjenke, ali poslije dva kola grupne faze djeluje kao da u timu ništa ne funkcioniše i lako bi mogli da budu eliminisani.

To nije jedini problem u taboru Belgije jer već godinama Tibo Kurtoa i Kevin de Brujne, nekada najbolji prijatelji, ne pričaju je bivša djevojka veznog fudbalera "prenoćila" kog jednog od najboljih golmana na svijetu.

nezavisne.com