Josipa Lisac oduševljena Konstraktom

Aleksandar Stanković objavio je video snimak Josipe Lisac uoči Konstraktinog gostovanja u njegovoj emisiji "Nedjeljom u 2".

Ana Đurić Konstrakta biće gost ovonedjeljne emisije "Nedeljom u 2" na HRT 1, kod poznatog voditelja i autora Aleksandra Stankovića, koji je tom prilikom uradio originalnu najavu i oduševio region.

U susret ovom gostovanju, na društvenim mrežama je objavio djelić komentara vrhunske umjetnice Josipe Lisac o Konstrakti.

Za srpsku umjetnicu i Josipa ima samo riječi hvale, a u svom stilu je Ani poslala i poruku koja će je sigurno oduševiti.

- Dobar dan, Ana Đurić Konstrakta. I šta ćemo sad? Tvoj odgovor je bio vrlo jasan. Realan. Predstaviti istinitu sebe i svijet koji te okružuje. Kroz svoj talenat, kreativnost, ideju i prije svega hrabrost, usudila si se progovoriti o društvenim stanjima koja dodiruju sve nas - rekla je Josipa. 

- Evrovizija inače nije moje muzičko štivo, ali gledajući tvoj nastup dobila sam poruku - gdje god jesam, ja sam. Pametna i lijepa Ana Konstrakta, moje čestitke - poručila je legendarna umjetnica i dodala da su familijarno svi veliki fanovi "Zemlje gruva". 

Koja legenda ova žena! - napisao je Stanković uz objavu. 

mondo.ba