Rakić potpisao ugovor

Konačno nove vesti kada je u pitanju Aleksandar Rakić i njegov naredni izazov. Najbolji srpski MMA borac je potpisao ugovor za novu borbu!

Kao što smo juče pisali, meč između Aleksandra Rakića i bivšeg UFC šampiona Jana Blachowicza je gotova stvar. Rakić i Jan su potpisali ugovore i čeka se zvanična potvrda UFC-a. Ovaj duel poluteške kategorije biće glavna borba večeri UFC Fight Nighta koji se održava 26. marta.

Nakon poraza Jana Blachowica u borbi za titulu sa Gloverom Teixeirom, situacija u poluteškoj kategoriji se dodatno „zakomplikovala“. Spominjalo se nekoliko imena kao sledeća opcija za poljaka, ali na kraju najpoštenije i najrealnije je bilo da naš Rakić dobije taj meč, kada već nije dobio priliku za titulu.

Nakon pobeda nad Anthony Smithom i Thiago Santosom, pobeda Rakića nad Blachowiczem bi gotovo sigurno trebala da mu donese status sledećeg izazivača za titulu (ma da se sa UFC nikada ne zna). Aca je tu priliku zaslužio, ali evo prilike da to potvrdi celom svetu i pokaže ko je kralj poluteške kategorije.

(triangletv)

Tagovi: