Silovali studenticu u autu pa je izbacili na cestu, pregazilo je drugo vozilo

Četiri mladića iz SAD osumnjičena su za silovanje 19-godišnje Madison Brooks, studentice Državnog sveučilišta u Louisiani.

Kaivon Deondre Washington (18), Everett Lee (28) i Casen Carver (18) predali su se u ponedjeljak, a četvrti osumnjičeni, 17-godišnjak koji nije identificiran jer je maloljetan, predao se dan ranije. Žrtvu su nakon silovanja izbacili iz automobila, a na cesti ju je udario automobil i usmrtio, prenosi New York Post.

Brooks je te noći pila u baru u blizini kampusa, a tamo je 15. januara upoznala 17-godišnjeg osumnjičenog te je s njim i njegovim prijateljima napustila lokal. Carver je policiji ispričao da je Madison "bila vrlo nestabilna, jedva je hodala, nije mogla održati ravnotežu i nerazgovjetno je govorila". Tražila je prijevoz do kuće, a 17-godišnji osumnjičeni i ona su "hodali zajedno i grlili se".

"Rekao je da će je odvesti. Bila je pijana i nije ju želio ostaviti dok je bila jako pijana, a bar se zatvarao", rekao je Carver, prema policijskom izvještaju.

Carver je, kako tvrdi, sjedio na vozačevom mjestu, Lee na suvozačkom sjedalu, a Washington i 17-godišnjak bili su straga s Brooks. Kad su je pitali za adresu, djevojka je, kaže, "pala i nije im mogla odgovoriti pa su se kratko vozili i zaustavili".

Čuo sam svog 17-godišnjeg prijatelja kako ju je pet puta pitao želi li imati seks s njim, na što mu je ona dala usmeni pristanak. Bili su intimni, ali onda je prijatelj rekao da moraju prestati i otići - stoji u dokumentu koji je objavila policija.

Kad ga je policija pitala smatra li da je žrtva bila previše pijana da bi svjesno pristala na seks, Carver je odgovorio: "Valjda."

Policija je također razgovarala s Washingtonom, koji je izjavio da žali zbog Madisonine smrti, ali je također priznao da se smijao dok je hodao iza nje i pomislio: "Kako to nasumično upoznate djevojku i samo je pokupite?"

Priznao je da su on i tinejdžer imali odnos s Brooks na stražnjem sjedalu automobila dok su Carver i Lee bili na prednjim sjedalima, piše Daily Mail.

Rekao je i da su kasnije odbacili Brooks na drugu lokaciju, gdje ju je oko tri sata udario automobil na Burbank Driveu blizu Pelican Lakes Parkwaya. Istražitelji su rekli kako je djevojka imala gotovo četiri puta više alkohola u krvi od dozvoljene granice.

Washington i 17-godišnjak optuženi su za silovanje trećeg stepena, dok su Lee i Carver optuženi za sudjelovanje u silovanju. Ron Haley, advokat dvojice osumnjičenih, rekao je kako to "apsolutno nije bilo silovanje".

Slušajte, ovo je tragedija, definitivno nije zločin - dodao je.

Advokat također tvrdi kako su se Brooks i Carver posvađali u njegovu automobilu.

- Ona je tad izašla iz vozila i rekla da će zvati Uber. Želim da javnost zna da ti mladići, odnosno vozač automobila i mladići koji su bili u vozilu, djevojku nisu ostavili uz rub ceste - rekao je, prenosi Index.hr.

unaworld.com

Tagovi: